Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Το ψέμα του Γιώργου για την συνεργασία με τον Κουβέλη

Ένα ψέμα που αφορά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου και τις διεργασίες που προηγήθηκαν, είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στην μαραθώνια συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Μέλος του Π.Σ. κατά την τοποθέτηση του στράφηκε προς το μέρος του ΓΑΠ και του είπε :«Πρόεδρε η σφαίρα που μας αποτελείωσε ήταν ότι βάλαμε στην κυβέρνηση υπουργούς από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Για ποιο λόγο δεν προσπαθήσαμε να μπει στην κυβέρνηση ο Κουβέλης με στελέχη από την Δημοκρατική Αριστερά που είναι και συγγενικός μας χώρος;».
 
Ο κ. Παπανδρέου στράφηκε προς το μέρος του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και απάντησε: «Μα προτείναμε στον κ. Κουβέλη να πάρει μέρος κι εκείνος αρνήθηκε».
 
Όμως, σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Κουβέλης ουδέποτε δέχθηκε πρόταση συμμετοχής στην κυβέρνηση Παπαδήμου από τον κ. Παπανδρέου. Προφανώς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιστράτευσε ένα ψέμα για να σταματήσει η συζήτηση μέσα στο Πολιτικό Συμβούλιο αφού κατάλαβε ότι αντίστοιχο ζήτημα θα έβαζαν στη συνέχεια και άλλα μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...