Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Δήλωση-διάψευση Λαλιώτη και...στήριξη στον Τσίπρα!

"Ο Αλέξης Τσίπρας και τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται «Συμβουλάτορες» και «Καθοδηγητές» στο παρασκήνιο γιατί έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να αυτοπροσδιορίζονται ιδεολογικά, πολιτικά και προγραμματικά"!


«Ευφάνταστο σενάριο» χαρακτήρισε ο Κώστας Λαλιώτης το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, σύμφωνα με το οποίο το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πίσω από τον Α. Τσίπρα. Ωστόσο, η δήλωσή του είναι ξεκάθαρα έστω και εμμέσως υπέρ του κ.Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ αφού διαχωρίζει τη θέση του από το ΠΑΣΟΚ και λέει:

«Ο Αλέξης Τσίπρας και τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται «Συμβουλάτορες» και «Καθοδηγητές» στο παρασκήνιο γιατί έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να αυτοπροσδιορίζονται ιδεολογικά, πολιτικά και προγραμματικά, γιατί έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να ιεραρχούν μόνοι τους και με το δικό τους τρόπο τους στόχους στο στρατηγικό, πολιτικό, οικονομικό, επικοινωνιακό και εκλογικό σχεδιασμό τους...". τονίζει μεταξύ άλλων στην γραπτή του δήλωση ο Κώστας Λαλιώτης.

  ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...