Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη Βουλή

Πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα από το χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, του τραγουδιού κατέβηκαν στο στίβο της πολιτικής και ζήτησαν την ψήφο του ελληνικού λαού. Αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να εκλεγούν και να κερδίσουν μία θέση στα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Η απόφαση του Παύλου Κοντογιαννίδη και του Παύλου Χαϊκάλη να ακολουθήσουν τον Πάνο Καμμένο και τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» τους έδωσε την ευκαιρία να εκλεγούν βουλευτές. Ο πρώτος συγκεντρώνει 3.745 σταυρούς στο 26,68 % της καταμέτρησης των ψήφων. Ενώ ο Παύλος Χαϊκάλης συγκεντρώνει στην περιφέρεια Αττικής με 6.204 σταυρούς στο 32,40 % της καταμέτρησης.

Και το ΚΚΕ όμως έχει να αναδείξει προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό στερέωμα με την ηθοποιό Ελένη Γερασιμίδου να φαίνεται πως κερδίζει μία θέση στα βουλευτικά έδρανα. Φυσικά από το ΚΚΕ δεν θα λείπει η Λιάνα Κανέλλη, η οποί όμως λόγω εκλογών και αυξημένου φόρτου εργασίας αναγκάστηκε να αναβάλλει τις παραστάσεις της με το Τρίφωνο στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά δεν λείπουν και οι γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού με τον τρεις φορές χρυσό ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα (Επικρατείας ΠΑΣΟΚ) και την Σοφία Σακοράφα (Β' Αθηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...