Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Το τηλεοπτικό σώου του Βασίλη Κικίλια μπροστά στις κάμερες του ΣΚΑΙ. ΝΤΡΟΠΗ !!!

Του Πέρη Χαλάτση

Πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας και πείτε ότι βγάζω χολή, διαβάστε όλο το θέμα. Έχει σημασία για να καταλάβετε πόσο υποκριτές, είναι όλοι αυτοί που μας κυβερνούν.

Γράφει ένας συνάδελφος σε κάποιο άλλο πόρταλ.

“Την άμεση παρέμβαση του Βασίλη Κικίλια προς τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας προκάλεσε η αποκάλυψη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του “ΣΚΑΙ¨ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες της Λάρισας δεν βρέθηκαν ως όφειλαν στο πλευρό των οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους, στην πρόσφατη τραγωδία με τους φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους λόγω αναθυμιάσεων, προσπαθώντας να ζεσταθούν στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν. Η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από τον θάνατο των δυο φοιτητών στη Λάρισα, και όταν έγινε γνωστό ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν βρέθηκαν δίπλα στο πλευρό των οικογενειών τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο Βασίλης Κικίλιας ζήτησε να αποδεσμευτεί από το πάνελ, προκειμένου να τηλεφωνήσει στα συναρμόδια υπουργεία Υγείας και Εργασίας, ζητώντας την άμεση κινητοποίησή τους.”

Αυτό και αν είναι ηθοποιία. Αυτό και αν δεν προσβάλει την νοημοσύνη μας.

Βρέ ξυπνήστε. Όταν πήγε στον ΣΚΑΙ έμαθε ο Κικίλιας για την τραγωδία στη Λάρισα; Εκεί έμαθε ότι οι φοιτητές πέθαναν γιατί δεν είχαν χρήματα να βάλουν πετρέλαιο για να ζεσταθούν. Εκεί έμαθε για το μαγκάλι. Εκεί στην εκπομπή του Αυτιά και της Τσέγκου έμαθε ότι οι γονείς των φοιτητών που πέθαναν δεν είχαν χρήματα ούτε για τα εισιτήρια για να πάνε στη Λάρισα να αγκαλιάσουν τα παιδιά τους που τα έστειλαν να σπουδάσουν και τα βρήκαν νεκρά.

Ντροπή !!!

Ντροπή και στο συνάδελφο που το παρουσίασε ότι ο κ. Κικίλιας έδειξε την ευαισθησία του. Εκτός αν είναι στο γραφείο τύπου του βουλευτή και του κάνει δημόσιες σχέσεις.

Δεν ξέρω μπορεί να είναι ευαίσθητος ο βουλευτής.Αλλά αν δεχθώ ότι έμαθε τις παραμέτρους της τραγωδίας των φοιτητών στη Λάρισα την ώρα της εκπομπής τότε λυπάμαι αλλά δεν είναι καλός πολιτικός.

Ο κ. Κικίλιας είναι βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής. Έχει επιδείξει και άλλες φορές στο παρελθόν αντίστοιχα αντανακλαστικά, έστω κι αν πολλοί συνάδελφοί του στη Βουλή αλλά και υπουργοί της κυβέρνησης λειτουργούν σε… αργούς ρυθμούς. Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα είναι φάουλ.

Όπως φάουλ είναι όλο το κράτος. Με πρώτο και καλύτερο αυτόν τον υπουργό που επέβαλε τόσους φόρους στα καύσιμα. Αυτόν τον υπουργό που ανάγκασε τον φτωχό κόσμο να ξεχειμωνιάσει τουρτουρίζοντας.

Αυτός όμως ο υπουργός και η οικογένεια του ξέρετε που μένει;

Δεν θα σας πω εγώ γιατί αν αύριο του συμβεί κάτι δεν θα ήθελα να με κατηγορούσαν ότι έμαθαν για την πολυτελέστατη κατοικία του από εμένα.

Να είστε σίγουροι αν στη θέση του Βασίλη Κικίλια ήταν ο υπουργός Υγείας το ίδιο θα έκανε. Θα σηκωνόταν από την καρέκλα του. Θα έφευγε από το πάνελ. Θα έδινε εντολές. Και θα επέστρεφε θριαμβευτής. Θα έκανε και αυτός το δικό του επικοινωνιακό σώου.

Είμαι περίεργος γιατί όλα αυτά που έκανε την ώρα της εκπομπής δεν τα είχε κάνει 24 ώρες πρίν.

Βγήκε και τηλεφωνική ο Δήμαρχος Λάρισας. Άλλος αυτός. Είπε ότι «τους είπα ότι είμαι στο πλευρό τους. Και ότι χρειασθούν να μου τηλεφωνήσουν.»

Ξέρουμε , ξέρουμε από αυτά. Οι δήμαρχοι είναι πάντα δίπλα μας. Πάντα στο πλευρό μας. Μετά χάνονται. Όταν τους χρειασθείς δεν σηκώνουν το τηλέφωνο. Και μην διαμαρτυρηθεί ο δήμαρχος η κάποιος δήμαρχος. Έχουμε και εμείς στικάκια για τις δύσκολες ώρες.

Ξεχάσαμε τους υπουργούς Υγείας και Παιδείας.. Αλήθεια αυτοί κατάλαβαν τι συνέβη στη Λάρισα;

Κανένας από τους δύο δεν πήρε το αυτοκίνητο να πάει να συλλυπηθεί τις οικογένειες. Κανένας δεν έβγαλε ένα κονδύλι για να βοηθήσει ούτε τις οικογένειες των νεκρών ούτε .τις οικογένειες των παιδιών που χαροπαλεύουν. Δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Αλήθεια αυτοί τι κάνουν; Ποια είναι η δουλειά τους. Γιατί τους ψηφίσαμε; Γιατί τους εμπιστευτήκαμε;

Βρε αθεόφοβοι υποκριτές δεν έχετε κανένα ίχνος ντροπής; Μόνο όταν είστε μπροστά στις κάμερες ξέρετε να κάνετε σώου;

(Τώρα όσοι το διαβάσατε βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας. Το ίδιο είναι όλοι τους. Απο όλα τα κόμματα. Όλοι λόγια λένε και παίζουν επικοινωνιακά σε βάρος μας. Οι εξαιρέσεις σίγουρα υπάρχουν. Αλλά αυτές είναι ελάχιστες. Θα ήθελα πάντως να μάθαινα από τη Λάρισα από άλλους φοιτητές ποια βοήθεια έδωσε το κράτος.

Εχω αγανακτήσει με τα ψέματα και τους υποκριτές που βλέπω καθημερινά στις τηλεοράσεις να λένε ψέματα. Δίνουν υποσχέσεις και με το που βγαίνουν από το στούντιο σχίζουν από και τις σημειώσεις τους. Θάθελα να μου στέλνατε στο email μου το αποτέλεσμα των τηλεφωνημάτων των Κικίλια. Για να τον συγχαρώ)

phalatsis@now24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...