Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Απέλυσαν… τον Σκουρολιάκο επειδή απέργησε

Με τη δουλειά του πλήρωσε την απόφασή του να απεργήσει ο Πάνος Σκουρολιάκος. Ο ηθοποιός, που τυγχάνει και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, «εκτοπίστηκε» από το καμαρίνι του και ειδοποιήθηκε ότι δε θα συμμετάσχει στην παράσταση «La Nonna» (αν και θα συνεχιστεί και του χρόνου...) επειδή το περασμένο σαββατοκύριακο τήρησε την 48ωρη απεργία που είχε κηρύξει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Τη συμπαράστασή της στον ηθοποιό εξέφρασε μέσω facebook η επίσης ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Κανελλοπούλου: «Ο φίλος-αδερφός Πάνος Σκουρολιάκος,”απολαμβάνει”ήδη, τις συνέπειες της συμμετοχής του στην 48ωρη απεργία τού ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών)», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κανελλοπούλου, προσθέτοντας: «Ωραίο έργο….Το ξαναείδαμε στην περυσινή 48ωρη…..Με ηθικό δίδαγμα…”Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή”…Και φυσικά θέλει πολλούς..»

Και όταν η Μαρία Κανελλοπούλου γράφει ότι «το ξαναείδαμε στην περυσινή 48ωρη», έχει… ιδίαν πείρα, αφού είχε υποστεί πέρυσι τα ίδια, όταν πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει».



πηγη:matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...