Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Δένδιας: Με μάτιασε ο ΣΥΡΙΖΑ και έπαθα αφωνία

Στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας βρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος με εμφανή τη διάθεση χιούμορ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα αφωνίας, το οποίο, όπως είπε, οφείλεται στο... κακό μάτι των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν χάρηκαν με την επίσκεψη.

«Ήθελα να έρθω κοντά σας νωρίτερα αλλά είχα αφωνία 15 μέρες. Μάλλον οφείλεται στη βασκανία του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτά ήταν τα λόγια που ο υπουργός στην εισαγωγή της ομιλίας του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πια είναι ένα μεγάλο κόμμα και θα πρέπει να σοβαρευτεί, σχολίασε ακόμη ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, ενώ συνέχισε λέγοντας πως δεν υπάρχει μία επένδυση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δέχεται να γίνει στη χώρα.

«Και πώς θα ζήσουμε; Δεν μπορεί η χώρα να γίνει ένα απέραντο πάρκο καρέτα καρέτα», είπε σχετικά, σχολιάζοντας πως κανένας επενδυτής δεν θα εμπιστευθεί τα χρήματά του στην Ελλάδα εάν γίνονται καταδρομικές επιχειρήσεις τα βράδια, κάνοντας εκτενή αναφορά στην «ανομία των καταλήψεων».

Ακόμη, χαρακτήρισε «νεοναζιστικό μόρφωμα την απίστευτη Χρυσή Αυγή, που θέλει να διακτινίσουμε τους μετανάστες χωρίς να προτείνει κάποιο σχέδιο για το πώς θα γίνει αυτό».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να φύγουμε εμείς για να έρθουν οι μετανάστες», είπε επίσης ο κ. Δένδιας, λέγοντας ότι «εμείς σοβαρά και ωραία θα κάνουμε τη δουλειά μας».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...