Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Καρατζαφέρης: Ο Καραμανλής σνόμπαρε τον ελληνικό λαό


Επίθεση κατά πάντων από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, με συνέντευξή του στη “Real News”. Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού απορρίπτει το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, ενώ ξεσπάει κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή, αφήνοντας και πάλι αιχμές για τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Για τον Αντώνη Σαμαρά: “Ο κ. Σαμαράς είναι το καλό παιδί της Μέρκελ, που κρατά σε ύπνωση τους Έλληνες, ενώ όλες οι χώρες του κόσμου έχουν επαναστατήσει. Ως πρωθυπουργός, είναι πολύ κακός για τους Έλληνες, πολύ καλός για την εξυπηρέτηση συμφερόντων”.

Για τον Κώστα Καραμανλή: “Ο κ. Καραμανλής σνόμπαρε λίγο τον ελληνικό λαό. Το 2004 ήρθε ως Μεσσίας και το 2009 φεύγει ως φυγάς. Και τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχει πει μια κουβέντα για το πως διπλασιάστηκε το ελληνικό χρέος. Να απολογηθεί για όλα αυτά, και να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης. Αυτό με έχει συγκλονίσει. Αυτό το χαρακτηρίζω σαν έλλειμμα ηθικής. Αυτό το θεωρώ χειρότερο και από τον κ. Σαμαρά”.

Για Βορίδη-Γεωργιάδη: “Αισθάνομαι πάρα πολύ δυνατός, γιατί σκέφτομαι ότι ολόκληρη ΝΔ δεν έχει πού να ακουμπήσει, και βασίζεται σε αυτούς που έφτιαξα εγώ”.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...