Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Πάτρα: Γραφείο με εθελοντές φέρεται να σχεδιάζει ο Γιώργος Παπανδρέου

Νέα επίσκεψη προγραμματίζει στην Πάτρα, μέσα στο επόμενο διάστημα, ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Σύμφωνα με πληροφορίες το γραφείο του κ. Παπανδρέου έχει δεχθεί αρκετά αιτήματα συναντήσεων από φορείς της Αχαΐας, μεταξύ των οποίων, από το Σωματείο Εργαζομένων στο ΚΕΤΧ και την διοίκηση του ΤΕΙ Πάτρας.

Η εφημερίδα "Γνώμη" αναφέρει ότι ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί, ακόμα, με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Γ. Σουβαλιώτη και εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Το πότε ακριβώς θα έρθει στην Πάτρα ο κ. Παπανδρέου δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, σύμφωνα με thebest.gr κατά την τελευταία επίσκεψη του, την περασμένη Δευτέρα, συζήτησε με πολιτικούς του φίλους την προοπτική δημιουργίας γραφείου στην Πάτρα και μάλιστα στο "τραπέζι" έπεσαν και τα πρώτα ονόματα για τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είπε ότι προσβλέπει στην εθελοντική εργασία φίλων του καθώς οι οικονομικές δυνατότητες του ίδιου για την στήριξη της λειτουργίας γραφείου στην Πάτρα είναι περιορισμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...