Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πάγκαλος: Οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι ψήφισαν Τσίπρα, Καμμένο, Μιχαλολιάκο

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος έχει επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με τις συνεχείς εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα.

Μετά από τα όσα είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο BHMA FM, αλλά και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ σήμερα χτύπησε ξανά, αφού από το στούντιο της ΝΕΤ τα έβαλε με τον δικομματισμό και ισχυρίστηκε πως όταν ήταν εν ενεργεία πολιτικός και στέλεχος κυβερνήσεων δεν μπορούσε να ασκήσει άλλη πολιτική, καθώς ήταν δέσμιος του δικομματικού συστήματος συνενοχής, ενώ τα έβαλε και με τους δημόσιους υπαλλήλους λέγοντας πως «τo 50% των δημοσίων υπαλλήλων ψήφισαν τον κ. Τσίπρα, ή τον κ. Καμμένο, ή τον κ. Μιχαλολιάκο».

Μάλιστα τα συγκεκριμένα σχόλιο το ανάρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «Ήμουν δέσμιος του δικομματικού συστήματος συνενοχής», «τo 50% των δημοσίων υπαλλήλων ψήφισαν τον κ. Τσίπρα, ή τον κ. Καμμένο, ή τον κ. Μιχαλολιάκο».

Επιπλέον ο κ. Πάγκαλος είπε «Το 1980, όταν βγήκε το ΠΑΣΟΚ οι Έλληνες είχαν ένα αυτοκίνητο ενώ σήμερα έχουν ενάμιση ΙΧ, αλλά και μοτοσικλέτα και σπίτι!».
Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...