Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Ο Κεδίκογλου και η σέξι ξανθιά σύντροφος του ανταλλάσσουν καυτά φιλιά δημόσια

 Φιλιούνται …. και αγκαλιάζονται … Κλείνουν τα μάτια και ζουν τον έρωτα τους!

Ο λόγος για τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου και την εντυπωσιακή οικονομολόγο και σύντροφο του  Μαντώ Κόλλια, οι οποίοι εθεάθησαν σε πασίγνωστο ξενοδοχείο στο Σούνιο να ανταλλάσουν καυτά φιλιά το Σάββατο 20 Ιουλίου το μεσημέρι!!! 

Χαλαρός με άκρως καλοκαιρινό λουκ, χωρίς το επίσημο ατσαλάκωτο κουστούμι αλλά με βερμούδα και μαλακά σαμπό ο υπουργός έκανε ένα διάλειμμα από τα μνημόνια, τα μέτρα και την τρόικα και αφέθηκε στην αγκαλιά της καλλονής Μαντούς!

Η γνωριμία τους στην Καλαμάτα

Ο Σίμος Κεδίκογλου και η σέξι ξανθιά Μαντώ Κόλλια αντάλλαξαν για πρώτη φορά τα βλέμματα τους στην Καλαμάτα το 2011, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε βρεθεί τότε εκεί για διακοπές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε γνώρισε και την όμορφη Μαντώ, απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Πειραιά η οποία πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα δίδασκε σε ΙΕΚ της Καλαμάτας. 

Η Μαντώ Κόλλια προέρχεται μάλιστα από γνωστή οικογένεια της Μεσσηνίας και βάσει των όσων λέγονται πρόκειται για μια ευγενική και ισορροπημένη προσωπικότητα.

Το κορίτσι του κυρίου Κεδίκογλου δηλώνει λάτρης των ταξιδιών και του ευ ζην, θεωρεί τον εαυτό της βιβλιοφάγο και αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Ιρβιν Γιάλομ ! 

Αν και η γνωριμία τους έγινε πριν δύο χρόνια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η ξανθιά οικονομολόγος δημιούργησαν σχέση το περασμένο Πάσχα, όταν ο κ.Κεδίκογλου επισκέφτηκε ξανά την Καλαμάτα για διακοπές, καλεσμένος του φίλου του και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μίλτου Χρυσομμάλη!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο τελευταίος ήταν και αυτός που έφερε κοντά το ζευγάρι! Από τότε, ο κ.Κεδίκογλου και η κ.Κόλλια, μετά από πολλά ραντεβού και αμέτρητα τηλεφωνήματα, είναι αχώριστοι, με τη σχέση τους να μετρά περίπου 2 μήνες ζωής

Όταν δεν πηγαίνουν για καλοκαιρινές βουτιές στο Σούνιο, βγαίνουν για παραλιακές βολτούλες στα Νότια Προάστια της Αθήνας , ενώ και οι δυό τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους!

Το περιβάλλον του υπουργού πάντως, λέει πως ο κ.Κεδίκογλου είναι πραγματικά εντυπωσιασμένος από την σχέση του με την Μαντώ, με κάποιους να αφήνουν υπονοούμενα ακόμη και για επισημοποίηση της σχέσης !!!!

ΦΩΤΟ:Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...