Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πάει για... master καβγά- Τσακώθηκε και με τον Παντελή Καψή

Αφού τελείωσε η προανακριτική επιτροπή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει πλέον χρόνο να συμμετέχει και σε άλλες επιτροπές της Βουλής. Σήμερα λοιπόν έλαβε μέρος στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ και φυσικά είχε και την πρώτη της κόντρα με τον υφυπουργό δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή

«Δεν έζησα τη χούντα των συνταγματαρχών αλλά δεν πίστευα πως θα ζήσω τέτοιες εποχές δικτατορικής εμπνεύσεως που ρίχνουν μαύρο στις ζωές των πολιτών. Υπογράψατε για 2.000 απολύσεις, δεν είχατε που να τις βρείτε και με την ανευθυνότητα που σας διακατέχει αποφασίσατε να κλείσετε την ΕΡΤ. Η δημοκρατία δεν είναι αριθμοί. Θα πρέπει να το αποσύρετε» είπε με έντονο ύφος στον υφυπουργό, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο κ. Καψής δεν άφησε την πρόκληση αναπάντητη και της είπε αμέσως:

«Θα ήθελα με βάση την οικογενειακή σας παράδοση να μη συγκρίνετε εκείνες τις εποχές με το σήμερα. Εχω συνεργασθεί με τον πατέρα σας και με αυτά που λέτε οι αγώνες κατά της χούντας που δώσαμε ευτελίζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...