Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Κανέλλη: Θανάσιμη αλαζονεία να θέλει ο Τσίπρας, σε έναν μήνα να γίνει... Ανδρέας Παπανδρέου

Για όλους και για όλα, λίγες μόλις ώρες πριν από την κρίσιμη μάχη των εκλογών μιλάει η Λιάνα Κανέλλη η οποία απορρίπτει κάθετα την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει πως «το ΚΚΕ δεν διεκδικεί καλές κριτικές πέφτοντας στην παγίδα να σώσει μία κακή αριστερή παράσταση».

Αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα, η Λιάνα Κανέλλη, συνεχίζοντας λέει πως «στο κάτω κάτω της γραφής, είναι πολιτικά θανάσιμη αλαζονεία να γίνεις μέσα σε έναν μήνα από Τσίπρας, Αλέξης και να νομίζεις ότι σου κλήρωσε η παγκόσμια επανάσταση και να θες να... μοιραστείς την πίτα και την «δόξα», πετυχαίνοντας ό,τι δεν κατάφερε ο μεταπολιτευτικά ούτε ένας Ανδρέας». Διευκρινίζοντας, λέει πως εννοεί το να καταργήσει την «μόνη αντιπολίτευση που μπορεί να ασκηθεί από τα πραγματικά ανατρεπτικά αριστερά σου, δηλαδή το ΚΚΕ».

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ λέει στην συνέχεια πως οι μέθοδοι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το γεγονός πως πολλοί πρώην πασόκοι έχουν προσχωρήσει στην Κουμουνδούρου, θυμίζουν «πρωτοπασόκ μεθόδους του '80».

Η Λιάνα Κανέλλη, στην συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, μεταξύ άλλων σχολιάζει και την επίθεση που δέχθηκε από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, λέγοντας πως «αυτός ο δειλός μήνυση, εγώ μήνυμα. Οψόμεθα ες Φιλίππους».

Τέλος μιλώντας για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, η Λιάνα Κανέλλη λέει χαρακτηριστικά πως «τραβήχτηκε η κουρτίνα και φάνηκε το έρεβος των πλυμένων με σαπούνι ανθρώπινης σάρκας».
Enhanced by Zemanta

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...