Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τα ... "πιτσιρίκια" της παραδημοσιογραφίας και η επίθεση στη Ντόρα...

Τα ... "πιτσιρίκια" της παραδημοσιογραφίας για άλλη μια φορά έδωσαν το (εμετικό) "στίγμα" τους και κατάφεραν να εξοργίσουν τους  πάντες.

Ο πιτσιρίκος ένας εξυπνάκιας που μέσα από το blog  του γράφει για να προκαλέσει για να αποδείξει ότι... υπάρχει κατάφερε άλλη μια φορά να δείξει την... ποιότητά του!

Το κείμενό του για την επίθεση που δέχτηκε στην Κρήτη η Ντόρα Μπακογιάννη ξεπερνάει όλα τα όρια. Και μόνο ο τίτλος του είναι ενδεικτικός : “Η Ντόρα και τα σκατά“.

Το πιτσιρίκι που το παίζει δημοσιογράφος (η μόνη δημοσιογραφική δουλειά που έχω ακούσει να κάνει ήταν στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ που....πάτωσε και τον έδιωξαν) έχει μπερδέψει το σχόλιο με την κακία .

Γιατί μόνο κακία (τουλάχιστον) δείχνεις όταν σχολιάζεις: “Το σύνθημα «Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη» -εκτός από απαράδεκτο- είναι και περιττό. Υποθέτω πως η κυρία Μπακογιάννη θα επισκέπτεται τον τάφο πού και πού”.

Και το σίγουρο είναι ότι με αυτή τη φρασεολογία και τη μηδενιστική ιδεολογία τα "πιτσιρίκια" ανοίγουν τον τάφο της ελληνικής κοινωνίας και της δημοσιογραφίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...