Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Κουβέλης για Βουδούρη: Θα δώσουμε μαζί τη μάχη των εκλογών

Δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή, Οδυσσέα Βουδούρη, στη Δημοκρατική Αριστερά

Η ένταξη του φίλου Οδυσσέα Βουδούρη στη ΔΗΜ.ΑΡ, στις ιδέες, στις απόψεις της και στις διεκδικήσεις της είναι μια βαθύτατη πολιτική πράξη. Είναι μια πράξη η οποία γίνεται για λόγους που έχουν άμεση σχέση και σύνδεση με την από κοινού πλέον διεκδίκηση να αντιμετωπιστεί η σημερινή κατάσταση της χώρας. Προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια, αλλά και να υπάρξουν απαντήσεις σε όλα εκείνα που προσδιορίζουν τη σημερινή ζοφερή πραγματικότητα.

Η ένταξη του Οδυσσέα Βουδούρη στη ΔΗΜΑΡ είναι πράξη πολιτική, με την έννοια ότι ενώνει τις δυνάμεις του για να προωθήσουμε τη συγκρότηση και τη σύνθεση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

Ο Οδυσσέας Βουδούρης, μέλος πια της ΔΗΜΑΡ, με βάση και τις δικές μας δημοκρατικές εσωκομματικές διαδικασίες θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών.

Θα δώσουμε μαζί τη μάχη των εκλογών για να αναδείξουμε τις προτάσεις, τις θέσεις, το πρόγραμμα της ΔΗΜΑΡ με τον πιο δυναμικό, πειστικό, αλλά και δημοκρατικά ωφέλιμο τρόπο για τη χώρα και την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...